Echt een goeie club waar ik alweer een jaar met enorm veel plezier train.  Heel veel deskundigheid en enthousiasme bij de trainers.
Klanten in alle soorten en maten en van alle niveaus.
 Gelukkig ook veel ruimte voor persoonlijke wensen en voorkeuren 🙂  Een bokszak zou nog wel leuk zijn!

Maria Voors

Al weken had ik thuis op mijn computer de website van Go Personal Training openstaan, weken waarin ik telkens twijfelde, is het nog wel van voor mij, zou ik er wel baat bij hebben, belemmert het trainen me in mijn dagelijkse dingen… en telkens, aan het eind van de dag, kwam ik tot de conclusie dat ik wederom de beslissing niet had genomen.

Redelijk stom natuurlijk zeker nu ik een aantal maanden geleden heb besloten mijn baan als CEO van een IT bedrijf op te geven om meer tijd aan de thuissituatie en mezelf te kunnen besteden.

Het voelde in ieder geval heerlijk om weer te zijn begonnen. Ik ben in ieder geval trots weer te zijn begonnen. De komende negentien sessies zie ik met spanning en enthousiasme tegemoet.

En wie weet, als ik voor de zomer weer wat fitter, strakker en trotser ben trek ik op vakantie misschien zelfs wel een keer mijn shirt uit! Dat zou pas vooruitgang zijn!

Tiny Nuiten

I have trained in some of the finest gyms – NYC, Miami, DC, London, Dublin, Paris, Istanbul. Nothing can beat Go Personal Training!! The cosy atmosphere, the nice friends, the great food, and above all the hard training and professionalism!!!

Colin Price

Bij Go Personal Training krijg je weer energie en een goede motivatie om op een professionele manier aan een gezond lichaam te werken.

Lies Besems

Go Personal Training
4.9
Gebaseerd op 34 beoordelingen
powered by Google
js_loader

“Het 1 op 1 trainen werkt voor mij. De afspraak staat, dus ik train en als ik train heb ik meer focus en is de training intensiever. Daarbij is de sfeer goed en ontspannen.”

Een sfeer van thuiskomen met maatwerk in het iedereen in zijn/ haar individuele kracht laten komen!

Marc Brester

Great place to get in shape, very flexible schedule, competent and friendly trainers, plus a nutritionist under one roof

Artem Krasnovaev

Sporten bij Go Personal Training is voor mij een verademing ten opzichte van eerdere sportervaringen.


Enthousiaste en persoonlijke begeleiding op maat, groot aanbod van trainingsmomenten in de week, vaste trainings-afspraken en gericht voedingsadvies zorgen ervoor dat ik het maximale uit mijzelf kan halen.


Trainen is nog nooit zo succesvol en leuk tegelijkertijd geweest.

Dorien Detmers

Na een recente verhuising was ik op zoek naar een nieuwe gym met personal training – ik had namelijk veel last rugpijn. Ik kwam per toeval bij Go Personal Training terecht en was meteen onder de indruk door de professionele en tegelijkertijd ontspannen sfeer.


 Dankzij de intensieve en doordachte begeleiding sta ik nu gewoon fitter en pijnvrij in het leven, wat m’n werkdag een stuk aangenamer maakt!

Jillis Schriel

Na een aantal mindere ervaringen met Personal Training, ben ik begonnen bij Go Personal Training. Vanaf de start voel ik me thuis en op m’n gemak!


Alle trainers werken met een duidelijke visie en weten je op de juiste momenten te motiveren en te stimuleren….de focus op krachttraining is bepalend om elke keer weer op een hoger niveau te komen.

Aram Detmers

Ik stapte 10 kg te zwaar en met lage rugklachten Go Personal Training binnen. Ik dans graag maar door de rugklachten kon ik daar toen niet mee verder. Inmiddels, een half jaar later, ben ik op de dansvloer sterker dan ooit en ook nog eens 13 kg lichter!


De motiverende en enthousiaste begeleiding van de personal trainer in combinatie met de professionele en deskundige begeleiding van de diëtist is wat voor mij heel goed werkt!

Elise de Fretes

Sporten bij Go Personal Training doe ik met een Personal Trainer, net even meer aandacht en helemaal ‘tailor made’.


Na ruim een jaar ben ik sterker, voel mij gezonder, alle spieren komen aan bod en ben ik een keer uit mijn overhemd gescheurd.


Ik vind het fantastisch mooi om te zien hoe Go Personal Training iedereen helpt zich beter te voelen met voeding en bewegen!

Taco de Groot

Na een lange periode van ‘niet sporten’ en veel werken, ben ik op zoek gegaan naar een efficiënt programma om weer gezond en fit te worden.


Door de gedegen aanpak van Go Personal Training, waarin zowel krachttraining als voeding centraal staat, zat ik binnen 10(!) weken weer op een gezond gewicht.


Go Personal Training biedt de handvatten en ondersteuning om jezelf een levensstijl aan te meten waar je een leven lang van kunt profiteren.


Overzichtelijk en gestructureerd. Een aanrader dus!

Martijn van de Heuvel

Maak kennis met Go Personal Training

Eerst even kennis maken en de club zien? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een gratis proefles.