Hoe het begon...

Kleinschalig met persoonlijke aandacht, kundige trainers en alles onder één dak.

Het begon in 2011 met een visie. Een alternatief bieden op de grootschalige en onpersoonlijke fitnessfabrieken. Gewoon lekker trainen in een fijne en gezellige sfeer zonder een hele meute om je heen.

Jarno Tilanus werkt al sinds 2011 bij de club en heeft uiteindelijk in 2019 de club van zijn broer Sven over kunnen nemen.

Sindsdien zet hij deze visie van persoonlijke aandacht, kundige trainers en een leuke sfeer door onder GO personal training.

Wat maakt ons uniek?

Kleinschalig, professionele begeleiding, uitdagend, met aandacht voor je behoeften, wensen en mogelijkheden

Omdat we kleinschalig werken kunnen we ervoor zorgen dat we persoonlijke aandacht kunnen geven en hierop aansluitend resultaatgericht.

We zijn "no fuss" gym met een vriendelijke, maar duidelijk aanpak rondom training, voeding en leefstijl. We zijn informeel en er is een huiselijke sfeer, dit wordt vaak door onze leden als onze kracht benoemd.

We bieden een fijne plek om aan jezelf te werken met professionele 1 op 1 begeleiding. Onze trainers worden niet alleen geselecteerd op hun kunde, opleiding en expertise, maar ook op hun begrip en empathie.

Wie vind het nou niet fijn als er naar je geluisterd word?

“Ik ben nooit teleurgesteld. De sfeer, de hartelijkheid van de trainers en zeker de huiselijkheid & schaal van de club staan mij erg aan.”

Onze methode.

Uitdagende en doelgerichte krachttraining, gecombineerd met voedingsadvies op maat.

Een prettige en gezellig sfeer is belangrijk, want als je niet met plezier traint, dan ben je misschien minder gemotiveerd om te trainen. Maar resultaten behalen is natuurlijk ook belangrijk. 

De meeste mensen komen bij ons om zich fitter te voelen, sterker te worden, spiermassa op te bouwen of om af te vallen of buikvet kwijt te raken.

We werken met uitdagende en doelgerichte en wetenschappelijk onderbouwde krachttraining, gecombineerd met voedingsadvies op maat om je doelen te behalen. Je personal trainer is meteen ook je stok achter de deur.

Bij elke sessie wordt je progressie nauwkeurig bijgehouden en doen we met regelmaat metingen, zodat je altijd duidelijk ziet hoe ver je bent gekomen en waar je verbeterpunten liggen.

Op basis van je progressie, je behoefte, wensen en mogelijkheden passen we je programma aan waar nodig.

Fitness en personal training

Het fijne van is dat je alleen maar personal training kunt doen. Tijdens je training lopen er dus geen andere mensen doorheen, die apparaten bezetten.


Elke trainer is op de hoogte van je programma door het scherm, waar de vorderingen van elke training worden weergegeven. Erg handig en efficiënt!

- Joop van Vliet

“Het is prettig om bij PT direct te horen te krijgen wat je nog kan verbeteren. De sfeer is goed tijdens de trainingen. Daardoor is het ook gezellig in de club en dat motiveert weer om vaker te gaan trainen.”

Het team

Jarno Tilanus

Club Manager

Danny van de Werf

Personal Trainer

Dennis van de Pol

Personal Trainer

Mohammed Nahoori

Mohammed Nahoori

Personal Trainer

Eva Luna Poorthuis

Voedingsdeskundige

Matthesu Gorgosz

Personal Trainer

Modern, schoon en rustig.

Geniet van een lekkere warme douch en kom even bij in onze gezellige lounge met een shake of wat drinken.

  • Gratis parkeren
  • Ruime kleedkamers met douches
  • Gezellig lounge met werkplek
  • Gratis koffie en thee
  • Airco

Maak kennis met Go Personal Training

Eerst even kennis maken en de club zien? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een gratis proefles.


Recensies

Marc Brester

Een sfeer van thuiskomen met maatwerk in het iedereen in zijn/ haar individuele kracht laten komen!

Lies Besems

Bij Go Personal Training krijg je weer energie en een goede motivatie om op een professionele manier aan een gezond lichaam te werken.

Edwin Kruger

Op zoek naar een alternatief voor een reguliere sportschool bij Go Personal Training terecht gekomen. En geen spijt van gehad; warm welkom, prettige sfeer, goede begeleiding en vriendelijke trainers.