Small Group Training

Groepslessen

Onbeperkt Full-Body krachttraining in een gezellige kleine groep met professionele begeleiding en persoonlijke aandacht.

Groepslessen fitness utrecht

Groepslessen

Vind je het leuk om in een groep te trainen alleen wil je wel de juiste aandacht krijgen? Dan is onze Small Group training wat voor jou.

Small Group trainingen (SGT) zijn Full-body workouts die een mix zijn van krachttraining en conditie.

Door de Small Group Trainingen op maximaal 4 personen te houden kunnen wij jou persoonlijke aandacht geven en kwaliteit garanderen.

De trainingen duren 60 minuten. Je krijgt begeleiding van een professionele personal trainer om te zorgen dat elke training intensief, leuk en uitdagend is, ongeacht je niveau.

Je training wordt namelijk aangepast op jouw niveau, dus je hoeft je niet druk te maken om anderen bij te houden.

Groepslesrooster

Maandag - vrijdag

  • 08:45 - 09:45
  • 19:00 - 20:00

Zaterdag & zondag

  • 09:00 - 10:00
Go personal training Utrecht 2

Trainen bij Go Personal Training is trainen in een prettige omgeving en een relaxte sfeer, zonder de drukte uit de sportschool.

Voordat je start gaan we samen even zitten om je doelen te bespreken en elkaar te leren kennen.

Onze professionals werken met een wetenschappelijk onderbouwd systeem waar we al sinds 2011 honderden mensen mee hebben geholpen.

Naast doelgerichte en nauwkeurig meetbare progressie vinden we het belangrijk dat je in een prettig en relaxte sfeer kunt blijven genieten van je trainingen.

Onze club is kleinschalig waardoor we in staat zijn om écht persoonlijk te blijven werken.

Onbeperkt groepslessen voor een vast bedrag

Onbeperkt Groepslessen


€ 199 / per maand

  • Onbeperkt groepslessen volgen
  • Maximaal 4 mensen in een groep
  • Inclusief voedings-app
  • Meetbare resultaten
  • Persoonlijke aandacht voor je techniek
  • 60 minuten stevig trainen

Kom een keer gratis meedoen

Go Personal Training is te vinden aan de Ina Boudier Bakkerlaan, vlak bij de populaire wijk Utrecht-Oost. Parkeren is gratis.

Maak kennis met Go Personal Training

Eerst even kennis maken en de club zien? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een gratis proefles.

Martijn van de Heuvel

Voor de gedegen aanpak van Go Personal Training, waarin zowel krachttraining als voeding centraal staat, zat ik binnen 10(!) weken weer op een gezond gewicht.

Go Personal Training biedt de handvatten en ondersteuning om jezelf een levensstijl aan te meten waar je een leven lang van kunt profiteren.

Overzichtelijk en gestructureerd. Een aanrader dus!

Aram Detmers

Na een aantal mindere ervaringen met Personal Training, ben ik begonnen bij Go Personal Training. Vanaf de start voel ik me thuis en op m’n gemak!

Alle trainers werken met een duidelijke visie en weten je op de juiste momenten te motiveren en te stimuleren….de focus op  krachttraining is bepalend om elke keer weer op een hoger niveau te komen.

Maria Voors

Echt een goeie club waar ik alweer een jaar met enorm veel plezier train.  Heel veel deskundigheid en enthousiasme bij de trainers.

Klanten in alle soorten en maten en van alle niveaus.

 Gelukkig ook veel ruimte voor persoonlijke wensen en voorkeuren 🙂  Een bokszak zou nog wel leuk zijn!

Jillis Schriel

Dankzij de intensieve en doordachte begeleiding sta ik nu gewoon fitter en pijnvrij in het leven, wat m’n werkdag een stuk aangenamer maakt!

Lies Besems

Bij Go Personal Training krijg je weer energie en een goede motivatie om op een professionele manier aan een gezond lichaam te werken.

Edwin Kruger

Op zoek naar een alternatief voor een reguliere sportschool bij Go Personal Training terecht gekomen. En geen spijt van gehad; warm welkom, prettige sfeer, goede begeleiding en vriendelijke trainers.

Ontmoet onze Personal Trainers


Bij Go Personal Training Utrecht werken professionele en gepassioneerde medewerkers aan één doel: jouw sterker, fitter en gezonder maken. Wij staan iedere dag voor je klaar om je te motiveren en te begeleiden. 

personal trainers in utrecht